Ansigtsbehandling i Kolding

Dybdegående og afslappende ansigtsbehandling

Trænger du til en afslappende oplevelse, der vil gøre din hud i ansigtet pænere? Så bestil tid til en ansigtsbehandling hos Malia Klinik. Vi er specialister inden for området, og vi gør vores ypperste for, at du får en behagelig oplevelse og et godt resultat.

Hos Malia Klinik tilbyder vi en dybdegående ansigtsbehandling med tyske specialprodukter, der skal gøre din hud pænere og sundere. Til ansigtsbehandlingen bruger vi produkter fra Neovita Cosmetics, som er dedikeret til kvinder, der passer på sig selv – og vil beskytte og pleje huden.

Tryk her for at booke tid. Du kan se adressen på vores klinik til venstre på siden

Ansigtsbehandling i hjertet af Kolding

Med en perfekt balance mellem teknologi, forskning og naturlige aktive ingredienser fra vores fantastiske produkter sikrer vi en optimal hydrering, næring, beskyttelse og normalisering af sebum sekretion.

Efter ansigtsbehandlingen vil du altså opleve, at huden i dit ansigt vil være pænere – huden i dit ansigt vil i hvert fald være sundere og rigere på gode stoffer.

Behandlingen varer omkring 55 minutter, hvor du kan lukke øjnene og slappe af og nyde, at du gør noget godt for dig selv. Behandlingen indledes med afrens og peeling, hvorefter du får en let dybderens. Vi bruger herefter en plejende serum, som fugter og genopbygger huden. Herefter kan du slappe helt af til en ansigtsmassage, som sluttes af med en maske og en afsluttende fugtighedsgørende creme.

Med en ansigtsbehandling fra Malia Klinik kommer vi altså hele vejen rundt: vi reparerer, genopbygger og hydrerer altså huden i dit ansigt, så du kan gå ud af døren med en helt ny glød. Under behandlingen gør vi alt for at skabe en hyggelig og afslappende stemning, der får dig til at slappe helt af og bare nyde.

Bestil tid online hos Malia Klinik