Intim voksbehandling i Kolding

Få en intim voksbehandling, der holder hårene væk

De intime områder er svære, når det kommer til hårfjerning. Det kan være svært at fjerne alle hårene effektivt og omhyggeligt, og ofte vil det give irriteret hud og indgroede hår at forsøge. Med en intim voksbehandling hos Malia Klinik kan vi omhyggeligt, skånsomt og effektivt fjerne alle uønskede hår i intimområdet.

Til vores intimvoksbehandlinger bruger vi voks fra Jax Wax, som er den mest solgte voks til saloner i Australien, Europa og Asien. Voksen, Victorian Heat, er specielt udviklet til brasilianske voksbehandlinger, også kaldet Brazilian wax. Voksen er fremstillet til at fjerne alt hår – første gang – hver gang. Metoden, vi bruger, efterlader din hud glat og silkeblød. Metoden og voksen er skånsom, og risikoen for irriteret hud og indgroede hår er derfor minimal.

Intim voksbehandling i hjertet af Kolding

Behandlingen holder i 4-6 uger, inden hårene har fuld længde – omkring 5 mm. Inden du møder op til din første voks behandling skal du lade hårene stå i ca 10-12 dage fra du har barberert..ingen sol de første 24 timer, eller vinterbade inden en voksbehandling.. peele huden dagen før så de døde hudceller fjernes så er det nemmere at vokse, og resultatet bliver bedre..

Du kan få en voksbehandling af bikinilinjen, en tanga voks eller en brasiliansk voks. Ved en brasiliansk voksbehandling hos kvinder fjernes alt hår i intimområdet – inklusivt hår på de ydre kønslæber og mellem ballerne. Kun én tynd stribe på venusbjerget efterlades – denne fjernes også ved en Hollywood voksbehandling.

Ved en brasiliansk voks til mænd fjernes alt hår ved roden, på pungen og mellem ballerne. Ønskes det, kan håret på skambenet over penis også fjernes – således er det en Hollywood voksbehandling.

Behandlingen tager omkring 30 minutter for kvinder og omkring 35 minutter for mænd. Behandlingen efterlader din hud glat og silkeblød – uden irritation, indgroede hår og røde knopper.

Bestil tid online hos Malia Klinik