Massage behandling i Kolding

Dybdegående massage i Kolding

Hos Malia Klinik tilbyder vi flere forskellige massagebehandlinger. Du kan f.eks. prøve vores fantastiske hotstone massage. Alle behandlinger bliver lavet i dejlige omgivelser, der er med til at sikre, at du får en fantastisk oplevelse.

Med vores hotstone massage får du en fantastisk og helt enestående oplevelse, som alle burde prøve. Varme lavasten bliver placeret på specielle punkter på din krop, samtidig med at den øvrige del af kroppen bliver masseret med æteriske olier og varme lavasten på en helt særlig måde.

Den dejlige varme fra stenene trænger dybt ned i musklerne, hvorfor du vil mærke, at dine muskler afspændes. Under denne massage kan du blive så afslappet, at du næsten vil befinde dig i en meditativ tilstand.

Massage i Kolding

På grund af sin drænende, afslappende og beroligende effekt er denne massage særligt ideel for sportsfolk – både mænd og kvinder.

Til behandlingen bruger vi bamboo bio-ekstrakt, som virker som et naturligt anti-aging middel, der gør huden mere elastisk og blød. Massagen gives med hænderne og afsluttes med bodylotion. Denne massage går altså virkelig i dybden og efterlader kroppen naturlig træt og dig med en følelse af velvære.

Inden for almindelig velvære/wellness massage tilbydes følgende behandlinger:

  • 30 min. velvære massage
  • 60 min. velvære massage
  • 90 min. velvære massage

Bestil tid online hos Malia Klinik