Wellnessbehandling i Kolding

Velvære til krop og sind med en wellnessbehandling

Har du brug for at forkæle dig selv? Har du brug for at føle velvære? Så bør du overveje en wellnessbehandling hos Malia Klinik. Vores wellnessbehandlinger har til formål at få dig til at slappe fuldstændig af og blot nyde, at du gør noget godt for dig selv – både dit sind og din krop. Hvis du har brug for fred og ro, er en wellnessbehandling en god ide. Behandlingen handler udelukkende om dig; den handler om, at du skal få en rolig følelse i kroppen, velvidende at du blot kan slappe af.

Behandlingen er perfekt, hvis du ønsker selvforkælelse, eller hvis du vil forkæle en, du holder af. Wellnessbehandlingen kan med fordel gives som gave, hvis en du kender har brug for velvære og afslapning – en wellnessbehandling fra Malia Klinik er en gave, enhver vil sætte pris på.

Wellnessbehandling i Kolding

Vores wellness-massagebehandling er den eksklusive behandling, der bringer en følelse af fred og ro til hele din krop. På en time vil du forkæle din krop og dit sind i en helt ny grad – med Gerard’s Thermal Gommage’s unikke produkter vil din krop blive afslappet og din hud vil blive opstrammet. Denne behandling foretages med en bodyscrub, og kræver ikke den bliver vasket af. Der masseres ind i hele kroppen, og efterfølgende masseres bodyscrubben af med to specialhandsker, for at fjerne kornresterne af bodyscrubben på huden.

Behandlingen er optimal både til mænd og kvinder – uanset alder. Behandlingen henvender sig, kort sagt, til alle, der ønsker at forkæle sig selv med en virkelig unik og enestående gave.

Bestil tid online hos Malia Klinik

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.