Priser på behandlinger hos Malia Klinik Kolding

Vi har samlet vores priser på denne side, hvor du kan trykke på den enkelte behandling og læse mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ansigtsbehandlinger

Både hud og sind vil elske dig for denne behandling, her bliver der taget hånd om hver en detalje, og du vil kunne mærke det dejlige resultat.

Til dig der vil have en kort og praktisk ansigts behandling, med fokus på udrensning.

I denne behandling er der fuldt fokus på afslapning og nydelse, med 30 min velvære massage og derefter 1 times ansigtsbehandling.

En time i Luksus, hvor vi sørger for mandens behov, med alt fra hårfjerning til massage.

Både hud og sind vil elske dig for denne behandling, her bliver der taget hånd om hver en detalje, og du vil kunne mærke det dejlige resultat.

Til dem der har lidt problem hud. Dette en kortere behandling, som lægger fokus effektivt at få udrenset huden.

Med en ansigtsbehandling lavet ud fra din hudtype får du en behagelig oplevelse og et godt resultat, der vil kunne ses på din hud.

Massage og wellness

Body peeling samt velvære massage. Trænger du til en times afslapning og afkobling? Med vores wellnessbehandling får du en unik oplevelse fyldt med afslapning og forkælelse.

Trænger du til at slappe af i 60 minutter? Hos Malia Klinik er vi specialister i at få dig til at føle dig helt afslappet med en gang hotstone massage.

ANBEFALET

Trænger du, eller en du kender, til en unik og afslappende oplevelse? Med 60 minutters massage hos Malia Klinik er du sikker på at få netop dette.

Har du en presset hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til afslapning? Hos Malia Klinik får vi dig til at slappe helt af på blot 30 minutter.

Polterabend

Skal du arrangere en polterabend for en vigtig kvinde i dit liv? Kom ind til Malia Klinik og giv hende en oplevelse, hun sent vil glemme.

Skal du arrangere den perfekte polterabend for en mand? Hos Malia Klinik er vi specialister i polterabender, der er sjove og oplevelsesrige.

Vipper/bryn

395,-

Brow lift/lamination er et bryn løft, hvor man skaber en enrettet og oftest opadgående retning på brynhårene. Behandlingen er uden farve, vi anbefaler at man får farvet brynene samtidig, du kan derfor finde pakke løsninger til fordelagtige priser når du booker.

Er du træt af, at dine bryn ikke er så markerede, som du gerne vil have det? Hos Malia Klinik er vi specialister i skånsom retning af bryn.

Brynene er vigtige for dit ansigt, og hos Malia Klinik er vi specialister i at gøre dine bryn pæne og markerede, så de fremhæver alt det flotte ved dig.

Er du træt af at bruge mascara hver dag? Eller vil du bare gerne fremhæve dine øjne? Hos Malia Klinik hjælper vi dig med dette ved farvning af dine vipper.

Mangler dit ansigt liv og kant? Hos Malia Klinik farver dine vipper og retter og farver dine bryn, så dit ansigt igen vil stråle af liv.

Voks behandlinger

Voksbehandling til begge dine arme helt op til overarmen. Behandling tager ca. 30 min.

POPULÆR

1/2 Ben. Begge ben – Bestil og book online – bliv hårfri på benene i dag. Klinik i kolding.

POPULÆR

1/2 Ben incl. Tanga. Begge ben hos Malia Klinik. Online booking – bestil tid i dag.

POPULÆR

Med denne behandling får du den ultimative voksbehandling, hvor vi altså både fjerner dine hår på benene (1/2) og dine hår i intimområdet samt armhuler.

1/1 Ben incl Tanga. Begge ben hos malia Klinik. Book online og bestil tid.

POPULÆR

Med denne behandling får du den ultimative voksbehandling, hvor vi altså både fjerner dine hår på benene og dine hår i intimområdet samt armhuler.

Hos Malia Klinik får du en voksbehandling, der skånsomt og effektivt fjerner uønskede hår.

Trænger du til at slippe af med hårene i intimområdet, men er du ikke klar til en fuld brasiliansk voks? Så prøv en tanga voksbehandling fra Malia Klinik.

POPULÆR

Kan du lide at være fri for hår på benene og i bikinilinjen? Hos Malia Klinik er vi specialister i skånsom og effektiv hårfjerning med voks.

POPULÆR

Hvorfor bruge tid på barbering? Hos Malia Klinik fjerner vi hurtigt og effektivt hår i intimområdet og på benene med vores skånsomme voks.

Kan du lide følelsen af glatte ben, og er du træt af at bruge tid på barbering? Hos Malia Klinik er vi specialister i skånsom og omfattende hårfjerning.

Vil du have bugt med hår i næsen og i ørene, så book en tid til en voksbehandling hos Malia Klinik – vi fjerner hårene hurtigt og effektivt.

Har du også svært ved selv at fjerne dine hår på ryggen? Hos Malia Klinik hjælper vi dig hurtigt og effektivt af med uønskede hår.

Er du træt af mørke hår på din overlæbe og hage? Hos Malia Klinik får du en skånsom voksbehandling, der efterlader din hud blød og fri for hår.

Trænger du til at få fjernet hårene i intimområdet? Så kom ind til Malia Klinik og få en brasiliansk voksbehandling, der efterlader huden blød og glat.

POPULÆR

Hårfjerning brasliliansk / hollywood. Hos Malia Klinik bruger vi de bedste produkter, der sikrer dig et godt og glat resultat.

Hår på bryst/mave kan være svære at fjerne. Hos Malia Klinik er vi specialister i skånsom og effektiv hårfjerning, der efterlader huden glat.

Trænger du til en voksbehandling af din bikinilinje? Hos Malia Klinik er vi specialister i skånsom og effektiv voksbehandling.

Er du træt af hår på ballerne? Hos Malia Klinik er vi specialister i effektiv hårfjerning, der efterlader dig med et silkeglat resultat.

Barbering kan være hårdt for huden – med en voksbehandling fra Malia Klinik får du et godt resultat, der er skånsomt for din hud.

Er du træt af hele tiden at skulle barbere dig? Hos Malia Klinik er vi specialister i voksbehandlinger, der sikrer dig hårfrihed i flere uger.

Trænger du til at få fjernet dine hår på benene og i intimområdet? Hos Malia Klinik er vi specialister i hurtig og skånsom hårfjerning.